Spaces - LAMINATE Blanco

The self-construction of a multidisciplinary space

Iván_WannabeStudios_4084
Iván_WannabeStudios_4186
Iván_WannabeStudios_4159

Following a call from a friend inviting him to renovate this premises, Manu Pages began to adapt an old surfboard workshop to convert it into a photographic studio in the Poblenou district of Barcelona.

A space was found ready for demolition. With the enthusiasm of immediacy, he began to work on what this space could become. The main challenge was distribution. The removal of several pillars was crucial in order to free up space to generate clear distances for wide camera shots.

The large and bright space was equipped with large storage areas for photographic equipment that could be adapted to different productions.

The kitchen is located in an elongated room and extends in a line of base units. A simple and very functional layout for the simultaneous use of the kitchen by many people.

José-Hevia_WANNABE-13-ret
José-Hevia_WANNABE-09-ret
José-Hevia_WANNABE-01
José-Hevia_WANNABE-04
Iván_WannabeStudios_4102
José-Hevia_WANNABE-11-ret

Project:

Manu Pages Arquitectura

Pictures:

Ivan Caño

José Hevia